söndag 1 februari 2009

Mammabesök!

Nu har min mamma och hennes Lennart varit här och hälsat på oss.
Dooly fyller fem år idag, så det passade honom fint att få besök av "mormor".. =D
Theo var liite skeptisk till mamma i början, men efter att vi satt honom på det jättehemska trädet gick han gärna upp på mammas arm.. Haha..

Imorse när han var ute och satt på sin sittpinne på skrivbordet började han vissla en liten truddelutt och oj vad glad jag blev! Det har han aldrig gjort ute förut på det viset och sedan fortsatte visslingarna att droppa ur näbben lite då och då eftersom det är så KUl med beröm. (och gött med frön) ;)

Men bada har han inte gjort någon mer gång efter den första som jag fick med på film.. Lite tråkigt tycker jag. Han doppar näbben och skakar på huvudet, men i skåler går han inte. Möjligtvis på kanten av skålen.. =)

Igår var vi på Blå stjärnans djursjukhus med storebror Dooly som har varit lite hänging några dar.
Där fick vi besked om att han hade en liten infektion i halsen och att hans blåsljud i hjärtat försämrats från en etta (sist gång hos vet) till en två-trea... Så vi ska till en hjärtspecialist den nionde februari.. Känns jättejobbigt detta, för han är ju bara fem år. Jag vill ha honom kvar i många år till! Älskade lillkille.. Vi älskar ju dig.
Men i övrigt var det inga fel på honom visade röntgen och ultraljud på magen. Det var skönt iaf.

Inga kommentarer: